BigFoot Mark II Polírozógépek

BigFoot Mark II Polírozógépek

Rupes Bigfoot Mark II - Az új generáció

Örömmel jelentjük be, hogy a nagysikerű LHR Sorozat második generációja a MARKII széria több innovatív újítás mellett hamarosan bemutatásra kerül a los angeles-i SEMA Show keretein belül Las Vegasban. 

A BigFoot LHR 21 és LHR 15 gépek az elmúlt évek egyik legsikeresebb fejlesztéseként forradalmasították a hagyományos, és sok tekintetben elavult több lépcsős polírozási technikát. A RUPES fejlesztőgárdája az elmúlt évek felhasználói visszajelzéseit és tapasztalatait összegezve alkotta meg a második generációs BigFoot rendszereket a BigFoot Mark II sorozatot. A Mark II eszközök fokozott teljesítménye az elődjénél is kényelmesebb működéssel és alacsony vibrációs szinttel párosul. A fejlesztések jól tükrözik a Rupes új termelési koncepcióját, amely a piackutatásra, és a felhasználói visszajelzésekre alapul.

A Mark II sorozat nagyobb teljesítményű motorja több, mint 30% hatékonyság növekedést eredményez, mint a korábbi BigFoot LHR 15 és LHR 21 modellek. Az új eszközök energiafogyasztását azonban a teljesítmény növekedésének ellenére is sikerült a régebbi BigFoot eszköszöknél jóval alacsonaybb szintre csökkenteni. A magasabb nyomaték és fordulatszám garantálja a gyorsabb munkavégzést és költségmegtakarítást bármilyen polírozási fázisban. Mindezek mellett az új gépek finomított dizájnak és ergonómijának köszönhetően javult a stabilitás és az egyensúly. A felhasználók kényelmének figyelembevételével kialakított gumi markolatnak köszönhetően a MarkII gépek még kényelmesebbek és biztonságosabbak lettek. 

 

Közzétéve: 2015-11-01   carcolor Újdonságok 0 6373

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Archívum

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás
Összehasonlítás 0
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés