BigFoot LHR 15ES Polírozógép

Reduced price!
RU LHR15ES polírgép
Új termék
Limitált ajánlat

123 184 Ft‎(bruttó)

129 667 Ft‎(bruttó)

-5%

- +

Összehasonlítás

 
További információk

BigFoot LHR 15ES Polírozógép

Pad mérete: 125 mm
Menet: M8-F
Excentricitás: 15-19 mm
R.P.M.: 2000-5000
Súly: 2,6 Kg
Sebesség szabályozó: Igen

Pad cikkszáma: 980.015N

LHR 15 ES / DLX / STD

A tökéletesen polírozott felület elérése a lehető legkevesebb idő alatt. Ez volt a BigFoot project elsődleges célja. A hagyományos polírozási módszereknél elengedhetetlen egy tapasztalt szakember, illetve nagyon időigényes, mivel több lépés szükséges a tökéletesen hologrammentes felülethez.
 

Köszönhetően a véletlenszerű orbitális mozgásnak a BigFoot rendszerek kiküszöbölik a hologrammokból adódó utólagos munkálatokat, amely a hagyományos polírozási folyamat különálló lépése. A hagyományos polírozási módszereknél a forgó mozgás okozta túlzott súrlódás miatt a munkadarab felülete gyakran túlmelegszik, emiatt az egész polírozási folyamat sokkal hosszabb időt vesz igénybe. A BigFoot véletlenszerű körmozgása csökkenti a surlódást megakadályozva ezzel a túlmelegedést bármilyen felületről legyen szó. A RUPES a fejlesztések alatt nagy figyelmet fordított arra, hogy a túlmelegedést a kiegészítők által is csökkentse. A géphez tervezett tárcsa speciális kialakítása miatt azonnal elvezetik a felületen keletkező hőmennyiséget. A polírozószivacsok innovatív nyilt cellás szerkezete elősegíti a rendszer optimális hőmérséklettartományban való működését. A BigFoot speciális csiszolóanyagai a viszkozitás és az agresszivitás tökéletes keverékét alkotják. Ezek az egyedi vegyületek tökéletes összhangban állnak a polírozószivacsokkal és és állandó kenést biztosítva akadályozzák meg a felület túlhevülését. Köszönhetően az excenteres mozgásának és a speciálisan kialakított tartozékoknak a BigFoot rendszerek nagyon alacsony hőmérékleten tartják a munkafelületet, így elkerülhető a lakk felületének beégése.
 

TÖKÉLETES ÍVELT FELÜLETEKHEZ! 

A Ø125 mm-es csiszolótárcsa és a Ø 15 mm-es pálya teszi az LHR 15ES polírozógépet különösen alkalmassá ívelt felületek polírozásához. A nagytestvér LHR 21ES gépnél kisebb pálya kombinálva a magasabb fordulatszámmal tökéletes egyensúlyt alkot, garantálva a tökéletes végeredményt. A Ø 130/150 mm-es BigFoot polírszivacsok rezgésmentes működést biztosítanak.

 
Technikai információk
FelhasználásPolírgép
Működés szerintElektromos
R.P.M.2000 - 5000
Excentricitás Ø15-19 mm
Tárcsa Ø125 mm
RögzítésM8
Fordulatszám szabályzóIgen
Súly2,6 Kg
Teljesítmény (W/hp)500
 
Robbantott Ábra

Robbantott ábra:

letoltes.jpg

29 hasonló termék, ami érdekelhet:

Népszerű a hasonló érdeklődésű vásárlók körében:

Összehasonlítás 0

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés