Mikroszálas polírpadok

Mikroszálas polírpadok


RUPES BIGFOOT MIKROSZÁLAS POLÍROZÓ PADOK

A RUPES forradalmi mikroszálas csiszoló és polírozó párnái úgy lettek kifejlesztve, hogy kiváló csiszolási és polírozási teljesítmény mellett ellenálljanak a folyamat során fellépő erőknek is. A speciális mikroszálas anyagból gyártott polírozó padnak jelenleg két változata érhető el. A Kék, a korrekciós lépésekhez, míg a sárga a fényezés mélységének visszaállítására és fényesség maximalizálására lett kialakítva.  A hosszú és puha mikroszálak a finom vagy ultra finom polírpasztával kombinálva tökéletesek az olyan felületi hibák eltávolítására, mint az örvények vagy hologramok. A sárga, befejező paddal könnyedén megszüntethetjük a végső tökéletlenségeket és érhetünk el mély, csillogó felületet.

Mikroszálas polírpadok

 

Az innovatív, RUPES által szabadalmaztatott mikroszálas polírozó padok a poliuretán gyanta közvetlen befecskendezésével rögzítik a mikroszálas anyagot a tépőzáras felülethez. A két anyaghoz közvetlenül tapadó gyanta egy nagyon erős és stabil kötést eredményez ragasztóanyag felhasználása nélkül. A különleges öntési technikának köszönhetően a RUPES mikroszálas padok nagyon rugalmasak, ezáltal kényelmesen használhatók akár konvex alakzatok feluletén is. A padon kialakított speciális, spirál formájú hőelvezető nyílások biztosítják a felületen keletkező hő megfelelő elvezetését.

A BIGFOOT MIKROSZÁLAS PAD ELŐNYEI:

- Gyors javítás kemény (kerámia) lakk felületen;
- Magas hatásfok minden festett felületen;
- Jelentősen csökkenti a szükséges polírozó paszta mennyiségét;
- A polírozási folyamat során kevesebb por a felületen;

 

VALÓDI ÚJÍTÁS

Az innovatív spirál nyílások fontos műszaki fejlesztést képviselnek egyedi dizájnnal párosulva. A BigFoot polírozógépekhez kifejlesztett padok spirál alakú nyílásai garantálják a hőelvezetést.  Kialakítása könnyű, a jobb egyensúly érdekében.  A polírpaszta egyenlő mennyiségben terül el a felületen.

Spirál nyílások 

 

KÉK - DURVA MIKROSZÁLAS PAD

A kék színű mikroszálas padok a mély karcolások, sérülések és oxidációk eltávolítására tervezték. A pad rövid és tömör mikroszálas anyagot tartalmaz, amely BigFoot polírpasztával tökéletes megoldás a felület “durva” csiszolásához. A speciális mikroszálas anyag lehetővé teszi a felület gyors korrekcióját és a minőségi végeredményt.  

Kék - Durva mikroszálas pad

SÁRGA - PUHA MIKROSZÁLAS PAD

A sárga mikroszálas padot arra tervezték, hogy segítségével visszaállítsuk a fényezés mélységét és csillogását. A hosszú és puha mikroszálak a megfelelő BigFoot políranyagokkal kombinálva tökéletes megoldást kínálnak a polírozási spirálok eltávolítására és minőségi végeredmény elérésére.

Sárga - Puha mikroszálas pad

Közzétéve: 2014-10-23   carcolor Hírek & Információk, Újdonságok 0 2365

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Archívum

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Még nincs hozzászólás
Összehasonlítás 0

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés